Air Jordan 7 “Raptors” fra 1992 gjør comeback neste år

Er du forberedt på Air Jordan 7 “Raptors” for å gjøre comeback? Hendene ned en av de mest anerkjente AJ7 -fargene som noen gang er laget, den gjorde sin store debut all metoden tilbake i 1992, i tillegg til at den skulle komme tilbake for 30 -årsjubileet. Dette kommer til å bli enormt.

Opprinnelig kalt “Dark Charcoal”, og denne legendariske Air Jordan 7 mottok egentlig ikke signaturnavnet frem før i 1995 da Toronto Raptors gikk inn i ligaene. Ferdig i premium helt svart Nubuck, gjør aksenter av rødt samt lilla sin metode gjennom hele verdensberømte estetikken. En mønstret tunge sitter bak Jumpman Insignia, så vel som rundt hælen du vil oppdage en stor trekkfane, totalt med tallet 23 som et nikk til Michael Jordans trøye -nummer.

Int’l frakt

Se mer

Int’l frakt

Se mer

Mens denne Nike-skoen kom tilbake i 2021, 2009, samt 2001, er 2022s gjenutgivelse ryktet om å være den mest presise for originalen. Så hvis du ikke taklet å beskytte OG -paret tilbake i ’92, er nå sjansen din!

Det er ikke noe ord om når nettopp Nike Air Jordan 7 “Dark Charcoal” vil falle, men det vil helt sikkert være en gang neste år i 2022. La oss forstå hva du tror om denne nyheten, så vel som i Associated News, Union LA X Air Jordan 2 “Gray Fog” er offisielt avduket!

Int’l frakt

Se mer

Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *