Off-White X Nike Dunk-vinnere får ikke velge hvilken Colourway de får

Virgil Ablohs kommende Off-White X Nike Dunk Low “Dear Summer” -samling kommer til å endre spillet en gang for alle. For første gang med tanke på at Pharrell Williams ‘Superstar Collection fra Adidas fra 2015, vil en samarbeidspartner gi ut totalt femti sko med den eneste forskjellen som fargen. Mens vi allerede har dekket hvordan vi skal klare disse, har Nikes Lucian Dickson nå levert mye mer informasjon om hvordan disse vil bli tildelt.

Int’l frakt

Se mer

Arbeider på toppen av en skarp hvit base, lysegrå paneling vikles rundt hælen, snøresystemet og toebox for en veldig subtil kontrast som er så ren som den blir. “50” -området vil bli delt inn i to kategorier, nemlig “skinn / lerret” og “hårete semsket skinn / lær”.

I en episode av SNKRS Live, forklarte Dickson at hvis du klarer å vinne et par av disse dunkene ved hjelp av eksklusiv tilgang, vil du bli sendt en tilfeldig farge. Det indikerer at alt du får velge er din størrelse, og det er det. “Hardcore fans” av SNKRS og det off-white-merket vil ha en bedre sjanse til å copping, så husk å holde det låst på den eneste leverandøren for mye mer info når det utvikler seg!

Int’l frakt

Se mer

Den off-white x Nike Dunk Low “Dear Summer” -kolleksjonen lanseres på SNKRS ved hjelp av eksklusiv tilgang. Invitasjoner til politimann vil bli sendt ut fra 9. august og vil fortsette i noen dager etterpå. La oss få vite hvilken farge du føler deg mest, og mens du er her, kan du like godt få et sniktitt av Off-White X Nike Blazer Low “Black”!

Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *