Frykt for Gud Essentials x Converse Chuck 70 gir en leksjon i minimalisme

En minimalistisk ta på seg en berømt silhuett, bekymringen for Gud Essentials x Converse Chuck 70 kommer i en fantastisk grå farge som er skapt for å velge absolutt all passform. En grunnleggende og effektiv stil forhøyet med subtile detaljer, er FOGs mest aktuelle samarbeid et viktig tillegg til samlingen din.

I Converse’s Signature hi-top silhuett er siden dekorert med sin verdens populære logo-lapp, og hælen er ferdig med en kombinasjon av omvendelse og bekymring for Guds merkevarebygging. Snørene kommer lenger enn normalt og vikler seg rundt ankelen for en retrofølelse. Slitebanen er vaffelstrukturert for førsteklasses grep, og tåen er forsterket for stabilitet og stabilitet.

Bilde ved hjelp av Pacsun
Denne skoen er nøye skapt av bekymring fra Guds grunnlegger Jerry Lorenzo, og er gjennomsyret av signatur -DNAet fra kultmote -merket. Minimalistiske og subtile detaljerte, disse samvittighetene er laget for å bæres med nøytrale farger, parede-back-former og brikker som utstråler stil.

Tilgjengelig nå i USA, er bekymringen for Guds essensielle X Converse Chuck 70 forventes å treffe Storbritannia ganske snart, så husk å følge med på den eneste leverandøren – pluss at du vil være den første til å vite om alle Nåværende Converse -utgivelser og påstart.

Bilde ved hjelp av Pacsun

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *