Det beste utseendet ditt ennå på Travis Scott X Air Jordan 1 Low “Reverse Mocha”

Travis Scotts status i sneaker -spillet blir for øyeblikket revurdert etter Astroworld Festival 2021 der 10 liv gikk tapt, men før denne katastrofen slo til, en Av de hotteste sneakersamarbeidene fra 2022 var satt til å være Travis Scott X Air Jordan 1 Low “Reverse Mocha”. Mens Kylie Jenner ga alle en sniktitt tilbake i november, ser vi nå vårt beste utseende ennå på den aktuelle skoen.

Denne Air Jordan 1 -laven er et helt omvendt inntrykk av “Dark Mocha” fra 2019, og har Scotts signaturbrune og hvite fargepalett. Arbeider på toppen av en semsket base, den er flankert av paneler med hvitt skinn på hælen, toebox og snøresystem. Rundt ryggen kan Travis ‘Cactus Jack Emoji sees på venstre sko mens den ideelle har blitt forbeholdt det berømte bevingede basketballemblemet, begge i rødt.

Bilde ved hjelp av yankeekicks
Int’l frakt

Se mer

Bilde ved hjelp av yankeekicks
Int’l frakt

Se mer

Hvis du skifter fokuset nedenfor, finner du en kremluft mellomsåle som gir fra seg en vintage stemning. Dette kompletteres av de flate snørene så vel som den bakover Nike Swoosh – et designelement som har blitt synonymt for den Houston -fødte rapperens Beaverton -samarbeid.

På dette tidspunktet er vi i tvil om Travis Scott X Nike Air Jordan 1 Low OG “Reverse Mocha” faktisk vil starte, men med måneders tid og krefter satt i prosjektet ville vi ikke bli sjokkert hvis de fortsatte å løslate. La oss få vite hva du synes om denne kollapsen, og i relaterte nyheter er denne Travis Scott X Nike Air Trainer 1 tilsynelatende inspirert av Houston Oilers!

Bilde ved hjelp av yankeekicks
Int’l frakt

Se mer

Bilde ved hjelp av yankeekicks
Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *