Her er ditt fineste utseende ennå på Yeezy Improve 350 V2 ‘Glow in Dark’

med den forestående utgivelsen av Yeezy Improv 350 V2 ‘Glow in Dark’ som skjer på bare to ukers gang, vi tar nå vår fineste Se ennå på den etterlengtede sneakeren! Antas av mange som den aller beste Kanye x Adidas -skoen med tanke på at Yeezy forbedrer 350 ‘Turtle Dove’ fra 2015, er vi over hyped for denne lanseringen!

Malt i en fengslende miljøvennlig farge som er vanskelig å savne, dukker ‘Glow in Dark’ opp i Primeknit for en komfortabel sokklignende passform. I likhet med fjorårets “statiske” utgivelse, skyter en fjerning av sidestripe nedover sidelene i en kontrastfull lett oransje fargetone, slik at brukerne kan bøye sokkene med letthet.

Nedenfor under, vil en unik formet TPU mellomsåleboliger en full lengde -enhet, noe som indikerer hvert eneste trinn, føles som om du går på en lubben sky. For å legge til dette, som navnet sier, lyser mellomsålen i mørket, type som gral som er Yeezy Improv 750 ‘Light Grey’ fra 2016.

Yeezy forbedrer 350 V2 ‘Glow In Dark’, som er satt til å treffe hyller den 25. mai, vil sette deg tilbake £ 200, som er et mindre løft fra modellens normale kostnadskode på £ 180. Sett til å gi ut med en neonrosa farge, la oss forstå om du tar tak i et par, og sørg for å se på hele Adidas Sneaker -serien!

Bilder ved hjelp av hypebeast

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *