Nintendo 64 påvirker denne Nike Air Max 97

Nike Air Max 97 er en legende i sneaker -spillet. Utviklet av Christian Tresser tilbake i 1997, tok det motivasjon fra krusningene av vanndråper samt de glatte silhuettene til japanske kuletog. Tilfeldigvis, på nøyaktig samme år, debuterte Nintendo den anerkjente Nintendo 64 i Europa, og endret spillmarkedet slik vi forsto det. For å feire dette har Swoosh tatt både 90-tallsklassikere i tillegg til at de har integrert dem for å produsere en nostalgifylt sneaker som vi aldri forsto at vi trengte.

Ankommer en helt grå fargeplan som er påvirket av konsollens kontroller, kontrasterende grønt, blå, rødt, så vel som gule aksenter skyter over den øvre, og hyller N64s legendariske 3D “N”; logo. “MAKT”; så vel som “tilbakestilling”; Lapper gjør metoden sin til tunger, så vel som tre svarte prikker kan også sees på trekkfanene, og nikker til kontrollerporten som alle Nintendo -fans garantert vil være kjent med.

Rundt hælen vil du oppdage “Airmax”; Skrevet i Nintendos signaturfont, så vel som for å avrunde alt, er innleggssålene trykt med en svart så vel som hvit Nike -logo som er en hyllest til ESRB -spillscore -ikonet som alle spillere vil vite.

Sett for å avta ekstremt snart, er dette den ideelle sneakeren for fans av både Nike og Nintendo. La oss forstå om du tar tak i denne retroinspirerte Nike Air Max 97, så vel som mens du er her, husk å ta en titt på hele Nike Sneaker-serien!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *