Yeezy Improv 350 V2 “Israfil” synker senere i sommer

Når det gjelder Yeezys, må Yeezy Improv 350 V2 “Israfil” være en av de mest spesielle fargene til dags dato. Å streite bort fra Kanye Wests normale kremede og jordiske toner og si at vi er over hyped for denne utgivelsen er en underdrivelse i seg selv, og nå vet vi når den faller!

Bilde ved hjelp av hanzuying
“Israfil” tar på seg en gråtende palett som ikke har blitt sjekket ut med tanke på at februarens “baklys”, og har et one-of-a-kind Primeknit-mønster som garantert vil snu hoder. En strålende gult nettstripe skyter over sidepanelet, mens blå-ish-farger treffer ankelkraven og adidas forbedrer mellomsåle som er foret med en langvarig gummi gummi yttersåle.

En interessant ting som er verdt å merke seg ved denne Yeezy Improv 350 V2 er det spesielle snøresystemet. Ved å bruke det samme oppsettet som den som ble funnet på Yeezy 700 MNVN, kan du faktisk ikke snøre disse som en konvensjonell crep. Når det er sagt, hvis du liker en mye mer standardteknikk, kommer de med et ekstra sett i boksen.

Forventet å gi ut en gang i august, er Adidas Yeezy Improv 350 V2 “Israfil” en absolutt must-cop i våre øyne, så sørg for at du holder den låst på den eneste leverandøren hvis du vil ha en W! La oss få vite hva du synes om denne spesielle fargen, og mens du er her, ta ditt første blikk på Yeezy Improve 380 “Hylte Glow” og “Calcite Glow”!

Bilde ved hjelp av hanzuying

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *