Kom på nært hold med Yeezy 1020 Boot

På dette tidspunktet er det ganske mye bekreftet at Kanye West er kongen av Strange Shoe Designs. Med 450 “Cloud White” som forventes å falle i begynnelsen av neste måned, kommer vi nå på nært hold og personlig med Yeezy 1020 -støvelen – og det er mye mer sprøtt enn vi tidligere trodde.

Ertet av ASAP Bari på slutten av fjoråret tar 1020 den konvensjonelle ideen om en støvel rett inn i fremtiden. Malt i en dristig oransje farge, er den laget av et vanntett tekstil med sterkt skulpturerte elementer gjennom. På hælen finner du ekstra demping, mens de laterale og mediale sidepanelene er inngravert med tykke adidas tre stripe -merkevarebygging.

Nede under finner du en ekstra tykk mellomsåle som er forsterket med elegant taping rundt foran og bak, og interessant nok er gummi yttersålen laget i samarbeid med Continental, noe som antyder at det er sikkert å gi spenstig trekkraft med hvert eneste trinn. Dette selskapet lager vanligvis bildekk, og de produserer berømt gummi for ultraøkning og 500 “stein” linjer.

Bilde gjennom geit

Bilde gjennom geit
Helt nedover midten av skoen finner du en enkelt glidelås for den øverste lockdown -passformen. Du vil også se et sniktitt av en beige neopren indre sockliner som minner om de udefinerte.

Hvorvidt Adidas Yeezy 1020V vil slippe gjenstår å se, men en ting som er sikkert er at vi vil være den første til å gi deg beskjed! La oss få vite hva du synes om Yes neste støvel, og i relaterte nyheter, skru opp varmen med Yeezy Qntm “Flash Orange”!

Bilde gjennom geit

Bilde gjennom geit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *