Kan en Travis Scott X Nike Air Max 270 reagere være i verkene?

Nike Air Max 270 React er, hendene ned, en av de beste swoosh -silhuettene å slippe i år. En høy varme -hybrid som kombinerer den legendariske Air Max 270 med det ikoniske React -elementet 87, det ser ut som om skoen vil få sitt første samarbeid noensinne med ingen ringere enn Travis Scott!

Lekkasjer med tillatelse fra Sneaker Insider @Pyleaks på Twitter, den ryktede Travis Scott X Nike Air Max 270 React vil bli malt i en jordnær ‘lett krem’, ‘Starfish’ og ‘Dark Hazel’ fargepalett. Med en jevn og strømlinjeformet ikke-sew øvre som har vært populær i sommer, finner du AM270-tallets blanke luftenhet rundt hælen, mens Re87s React-skum utgjør resten av sålen for komfort som er uten sidestykke.

I følge lekkasjene vil skoen også være tilgjengelig i ungdommer og små barnestørrelser, og vil falle så tidlig som våren 2020! Selv om dette ennå ikke er bekreftet offisielt, vil vi gjerne se Travis Scott X Nike Air Max 270 React Få den bakover Swoosh -behandlingen som ble sett på La Flames svært ettertraktede Air Jordan 1. Hold den låst på den eneste leverandøren for mer Nyheter når det utvikler seg!

*Lekkasjevarsling*: Den neste kollapsen i @Nike X @trvisxx -serien vil være Air Max 270 React. Paret vil falle i full familiestørrelser & amp; er for øyeblikket arrangert å falle våren 2020.
Hva synes du om valget av sko? Kan du se det fungere?
Vennligst RT#NomoreSecrets? pic.twitter.com/i833eqj2fz

– PY_LEAKS ™ (@Pyleaks) 20. juli 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *