Først se på Air Jordan 3 Tinker ‘Black Cement’

I samsvar med utgivelsen av ‘University Red’ (som av en eller annen merkelig grunn fremdeles sitter!), Har Jumpman nå drillet enda en Air Jordan 3 Tinker Colourway, så vel som denne versjonen er en hel del stealthier. Bilder med tillatelse fra Sneaker Insider @hanzuying, her er hva vi forstår så langt!

Malt rundt i en myrdet fargetone, er den treffende kalt ‘Black Cement’ laget av svart semsket skinn med premium skinnoverlegg. Mens den tidligere nevnte ‘University Red’ var ganske lite i designen, har denne Blacked Out -iterasjonen det elskede elefanttrykket rundt tåen, så vel som hælen for et utseende som er vanskelig å ignorere.

En kontrastpop kan oppdages på de gyldne blonderøyene også som reflekterende 3m grå fargetoner som gjør metoden sin til tungen i tillegg til swoosh -logoene som skyter ned lateral så vel som mediale sidepaneler. Å fullføre stilen er et rent hvitt luftsystem som er så behagelig som det blir.

Sett for å falle 15. august, sørg for å holde den låst på den eneste leverandøren for flere nyheter på Air Jordan 3 Tinker ‘Black Cement’ når den utvikler seg! Vil du legge til et par i samlingen din? Gi oss beskjed, så vel som mens du er her, ta en titt på hele Nike Sneaker -serien!

Bilder via Hanzuying

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *