Adidas tar en tur til Manchester United -arkivene for dette hussettet 2021/22

Euroene er fullført, så vel som det er på tide å komme tilbake til normalitet, så naturlig, lag rundt om i landet er klar forberedt på den kommende 2021/22 Premier League sesong. Strømmen av mange nylige tilbudsoffer kommer fra troppen på toppnivå Manchester United samt Adidas fotball med dette hussettet.

“Ungdom, mot, suksess”, søylene som Uniteds tilnærming er basert på er grunnlaget for designen, med ordene til og med brodert på innsiden av trøyen. Som alltid har huset satt den røde djevelens signaturfarge sammen med kontrasterende detaljer som 1980 -tallet settet påvirket stripete stil som går gjennom kroppens lengde.

Bilde ved hjelp av adidas fotball
For å kontrastere det røde, hvite 1960 -tallet, har påvirket mansjetter så vel som utringninger blitt omtalt på de lange ermetversjonene av tee, og tipper i tillegg hatten til gamle setter. Mye til masse fans glede, nye logoer fra Business TeamViewer erstatter det forrige Gold Chevrolet -tilskuddet på brystet.

Settet vil bli tilbudt å kjøpe fra Adidas på internettbutikken i tillegg til klubbens eget nettsted 22. juli. Unødvendig å oppgi dette et behov for politibetjent for alle typer Manchester United -fan! I andre nyheter, stopp det du gjør, så vel som å ta ytterligere 20% avslag på Adidas ‘legendariske salgssalg.

Bilde ved hjelp av adidas fotball

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *