En off-white X Air Jordan 2 ryktes å gi ut senere i år

, det har vært en helt betydelig uke for off-white nyheter, ettersom vi allerede har sett den offisielle avdukingen av Virgil Ablohs “Dear Summer” -samling som Vil inneholde 50 forskjellige Nike-dunks, og nå er nyheter bare i avslører at en off-white X Air Jordan 2 Low sannsynligvis vil gi ut i år! Air Jordan 2 er absolutt en av de mindre sett -modellene fra Jordan -merket, så vi er interessert i å se hvordan Virgil kan sette spinnet sitt på denne.

Først ble lansert tilbake i 1986, ble AJ2 opprettet av både Bruce Kilgore og Peter Moore (designerne bak henholdsvis AF1 og Dunk/AJ1), selv om det ikke var usedvanlig godt mottatt på den tiden og ikke ble foretrukket av Michael Jordan selv . Selv om det fremdeles er en mindre sett modell i dag, har AJ2 gjort en fornyelse gjennom forskjellige utgivelser gjennom årene.

Bilde ved hjelp av glitchedgarbageoff-white x air jordan 2 lav

Int’l frakt

Se mer

Per ennå har vi bare sett en mock-up av det potensielle samarbeidet, men av tidligere erfaring ser det ganske nøyaktig ut og kan representere hvordan modellen vil se ut når den gjelder utgivelse. Det ser ut til å være laget av teknisk nettstoff og viser en Nike Swoosh -logo som er sydd på, i motsetning til mye Air Jordan 2s. Fargeskjemaet består av hvite, beige og røde og Jordan Brand’s Wings -logo -funksjoner på tungen.

Paret ville selvfølgelig ikke være komplett uten merkevarebygging på mellomsålen, i tillegg til et off-white glidelås (selv om dette ikke er avbildet). Hvis du søker å få hendene på den hvite X Air Jordan 2 lavt, må du sitte litt lenger ennå, da det ikke er noen offisielle utgivelsesdetaljer som flyter om ennå. Hold den innelåst i ideelt her hos den eneste leverandøren for all nåværende, og mens du er her, må du huske å sjekke intervjuet vårt med Sneakerdn!

Bilde ved hjelp av glitchedgarbageoff-white x air jordan 2 lav

Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *