Kom på nært hold med Adidas Climacool Vento “Triple Black”

Hvem er klar for neste generasjon Climacool? Etter å ha tatt et veldig kort glimt på slutten av fjoråret, kommer vi nå på nært hold og personlig med Adidas Climacool Vento “Triple Black”, og det er så stealthy som det blir. Et helt nytt design som tar elementer fra OG, her er alt vi vet så langt.

Bilder med tillatelse fra @cass_sylvania, “Triple Black” kan skryte av pustende sommer. RDY KNIT OPPERS med lagdelt gummipanel som gir skoen en techwear-inspirert stemning. Tre stripe -taping pryder de laterale og mediale sidepanelene, mens hælen er sammenkoblet med en støpt støtte for ekstra stabilitet.

Du kan selvfølgelig ikke snakke om denne skoen uten å nevne den tykke boost -enheten nedenfor. Stylet akkurat som den ikoniske Air Vapormax, gir belgene mengde balanse og demping med hvert trinn. Avrundet det hele, et “Climacool” -merke på tungen avsluttet den moderne designen.

Bilde via cass_sylvania
Hva er det å ikke elske med Adidas Climacool Vento “Triple Black”? Forventes å lansere sammen med en hel rekke farger, den faller i USA i morgen og kommer til europeiske bredder før heller enn senere. Gi oss beskjed om du vil politisere, og i relaterte nyheter, har Yeezy Slide “Core” og “Sot” blitt avduket!

Bilde via cass_sylvania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *