Her er når du kan politibetjent Air Jordan 3 OG “Fire Red”

Dette er øyeblikket vi alle har ventet på. Da Air Jordan 3 OG “Fire Red” debuterte i 1988 i 1988, endte det raskt opp med å bli en umiddelbar klassiker. Mens den ønskede fargen utvilsomt fikk en gjenutgivelse i 2007 og 2013, forteller kildene oss at 2022s ombygging vil fungere den nøyaktige nøyaktig samme stilen som det originale paret fra 34 år siden – og her er når du kan klare deg!

Denne Air Jordan 3 er laget av premiumskinn, og er spesiell ved at den har tre dramatisk forskjellige fullføringer over hele øvre. Fra og med fra den “ildrøde” ankelen vil du oppdage slående perforasjoner pepret gjennom. Resten av AJ3 er pyntet i småstein teksturer, mens mudguards opprettholder et jevnt og jevnt utseende som vikler seg rundt hele skoen. Selvfølgelig kan du ikke snakke om denne gralen uten å diskutere den svarte elefantutskriften som skisserer rundt toebox og hæl.

Bilde ved hjelp av Nike
Int’l frakt

Se mer

Som vi påpekte før, kan 2022 -håndtaket “Fire Red” skilte med den nøyaktige nøyaktig samme stilen som OG. Det indikerer at den legendariske “Nike Air” hæl -merket offisielt gjør comeback! For å avrunde alt av, setter en skarp hvit luftsole seg nede under, og avslutter en av de mest kjente Jordan -merket Colourways i historien.

Hvis du gikk glipp av Retros tilbake i 2007 og 2013 og vil ha et par som ser ut som det fra ’88, krever du å lytte opp. Nike Air Jordan 3 OG “Fire Red” 2022 kommer på nytt 6. august og vil bli tilbudt på SNKRS og velge forhandlere. Forsikre deg om at du holder den låst på den eneste leverandøren for din fineste mulighet for å politisere, og mens du er her, gjør disse 5 tradisjonelle Jordans også comeback i 2022!

Bilde ved hjelp av Nike
Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *