Kom på nært hold med Ultra Rare Chrome Hearts X Off-White X Air Jordan 1 High “UNC”

I 2018 slo Virgil Abloh sammen med Chrome Hearts for en eksklusiv hettegenser. Av mange ansett for å være et av de avdøde motedesignerens mest ikoniske samarbeid noensinne, var det garderobeskapet for kunst, mote og musikkikoner over hele verden. Tilfeldigvis var 2018 også året som Abloh av avduket den off-white x air jordan 1 high “unc”, så for å minnes dette spesielle partnerskapet, har alle tre merkene kommet sammen for å frigjøre Chrome Hearts x off-white x air jordan 1 høy “UNC” – og vi får nærmest titt ennå!

CH X OW AJ1 bygger på toppen av det legendariske Air Jordan 1-samarbeidet, og har nøyaktig samme design og materialkonstruksjon som det originale University of North Carolina-inspirerte paret, men med noen få subtile, men slående endringer. Uten tvil en av Virgils beste utgivelser noensinne, han gikk ut med dekonstruksjonen her. Fra den sydde swoosh til den tekniske ordtaket på medialsiden, er dette fremdeles sinnsykt hypet til og med fire år senere.

Bilde via Justin Reed

Bilde via Justin Reed
Selvfølgelig ville det ikke være et Chrome Hearts x Nike -kollaps uten tillegg av premium sølvtilbehør. Bespoke metallkretser omgir hvert enkelt øye, og Chrome Hearts -logoen er også etset på den tilpassede Deubré. Agletene har blitt aksentert med ytterligere sølvtoner, mens hælen er stolt dekorert med merkets signatursverdheng.

For øyeblikket er det bare en amerikansk størrelse 14 av Chrome Hearts x Off-White X Nike Air Jordan 1 High “UNC” som er tilgjengelig, og det vil sette deg tilbake hele 12 500 dollar. Jeg antar at det er betydelig billigere enn Louis Vuitton X Nike Air Force 1 som nylig solgte for $ 350 000 på auksjon. La oss få vite hva du synes om denne eksklusive treveis kollapsen, og i relaterte nyheter ser det ut som Off-White X Air Jordan 4 “Bred” er kansellert!

Bilde via Justin Reed

Bilde via Justin Reed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *