Diamond Supply Co. X Nike avduker offisielt SB Dunk Low ‘Diamond’

tilbake i 2005, Diamond Supply Co. og Nike slo seg sammen for Nike SB Dunk Low ‘Tiffany’. Inspirert av luksuriøse smykkeskytter, regnes skoen av mange sneakerheads som en av de mest hypede modellene til dags dato. Nå har maktduoen avduket sitt neste samarbeid, og det er absolutt ild.

SB Dunk Low ‘Diamond’ slipper som en del av Diamond Supply Co.s 20 -årsjubileumsfeiringer. For den uberørte hvite modellen tar en kroklignende tekstur som finnes på de originale restene, mens en ‘Tiffany’ blå og hvit borrelås swoosh tar oppmerksomheten på sidesiden. Endelig avslutter en isete gjennomskinnelig såle det generelle utseendet til denne klassiske sneakeren. Over On the Black Edition er en helt svart øvre sammenkoblet med en sølv Swoosh og ‘Aqua’ aksenter som finnes på hælen og borrelåsen.

Begge fargestoffer vil vises sammen med matchende t-skjorter og hettegensere, og vises på en spesiell Diamond Supply Co. X Nike SB-pop-up 8. november i Los Angeles Jewellery District. The Black Colourway vil treffe utvalgte aksjer og SNKRS -appen 8. november, mens den hvite versjonen vil gi ut to dager senere 10. november. Gi oss beskjed hvis du vil komme ned i kommentarene nedenfor! I relaterte nyheter har Carhartt WIP X Nike Collab mottatt en utgivelsesdato!

Hvis du tenker på å plukke noen helt nye Nike Heat, må du huske å sjekke ut det siste her!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *