Omfavne den kollegiale trenden med disse Nike Sportswear Arch Fleece -svettene

, bare i tilfelle du har bodd under en stein, er den kollegiale og preppy trenden tilbake, og tro oss når vi sier at det er i full gang! Så hvis du søker å legge til noen subtile retro vibber tilbake i dine passer i år, kan denne Nike Sportswear Arch Fleece -sweatshirt bare være stykket for deg!

Denne elegante sweatshirten kommer med en bomulls- og polyesterblanding, og kan skryte av ekstraordinær komfort i tillegg til en konvensjonell sparket tilbake. I tillegg er ribbestrikkede trimmer omtalt rundt mansjettene og hemmen for å holde brukeren både varm og koselig.

Bilde ved hjelp av den eneste leverandøren
Int’l frakt

Kjøp nå

Selv om den for det meste er minimal i utseende, har denne trendy svetten en stor kontrastbue -logo på brystet, som minner om klassiske universitetsdesign og signaturer. Plassert rett under, ser vi også Nikes berømte Swoosh -logo inkludert for ekstra stilpoeng.

Bilde ved hjelp av den eneste leverandøren
Int’l frakt

Kjøp nå

Sett her i både “svart” og “fallskjerm beige” fargetoner, er begge fargene optimale for styling og lagdeling året rundt. For de som prøver å finne noe en smule dristigere, ankommer også stykket i en baby-rosa “Desert Berry” -farge. Alle tre fargene er for øyeblikket tilgjengelige for kjøp på Nikes nettsted, så sørg for at du ikke går glipp av det!

Bilde ved hjelp av Nike
Int’l frakt

Kjøp nå

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *