Air Jordan 4 “Taupe Haze” synker i helgen!

Det er ingen tvil om at Air Jordan 4 “Taupe Haze” er en av de hotteste fargene for å nåde basketballsilhuetten i 1989. Med en slående likhet med Friends and Family -versjonen av Travis Scott X Air Jordan 4 “Cactus Jack” fra 2018, lanseres den endelig denne helgen 27. februar!

Drapert i smørete glatt semsket skinn gjennom, er “taupe dis” malt i en vakker brun palett med stealthy svarte aksenter gjennom hele tiden for den beste mengden kontrast. Klassisk netting treffer sidene og mediale sider, mens ryggen er utsmykket med den store Air Jordan 4 Pull -fanen som vi alle kjenner og elsker.

Bilde gjennom Nike
Int’l frakt

Se mer

Bilde gjennom Nike
Int’l frakt

Se mer

Nede under finner du en skarp hvit Nike Air mellomsåle for en vanvittig mengde komfort uansett hvor du går, og en annen designkue som absolutt er verdt å nevne er tillegget til “infrarød 23” bak tungen og over innleggssålen. Selv om du ikke vil kunne se denne skyggen mens du har på deg disse, er denne typen oppmerksomhet på detaljer nøyaktig hva du forventer av Jordan -merket.

Som diskutert før, er Nike Air Jordan 4 “Taupe Haze” satt til å lande denne helgen 27. februar. Når du avslutter vintersesongen med et smell, må du huske å holde den låst på den eneste leverandøren for din beste sjanse til å politisere! Gi oss beskjed hvis du legger disse til rotasjonen din, og mens du er her, kan du like gjerne ta ditt første blikk på Off-White X Air Jordan 4 “Military Blue”!

Bilde gjennom Nike
Int’l frakt

Se mer

Bilde gjennom Nike
Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *