Air Jordan 1 midtoverflater i en “gul/hvit” farge

Michael Jordans signatur basketballtrenere har forblitt et ettertraktet stykke joggesko siden debuten i 1985, med alle tre forskjellige kutt som dukket opp i forskjellige farger. Lav topp og høye topper er vanligvis folks muligheter. Imidlertid har den mellomkuttede gjengivelsen fått et betydelig trekknivå de siste årene. På den lappen er et nytt design som nettopp har dukket opp på radaren vår Air Jordan 1 midt “gul/hvit”.

Paret introduserer en premium skinnbase som de fleste AJ1-tilbud, og løfter sneakerens domstol-og-street-klare profil. Mens noen av de nylige utgivelsene vi har sett de siste ukene, har en mengde farger, har dette ensemblet bare to farger: gult og hvitt.

Bilde via fxxkvlogvi
Int’l frakt

Kjøp nå

Så langt som merkevaredetaljer går, holdes alt det samme for et OG-utseende: swoosh-logoer på begge sider, MJs vinger signaler på kragene og tungetikettene i Nike-merking. En luft mellomsålsenhet i full lengde og perforerte tåbokser avslutter en annen sympatisk AJ1 midtfarge.

Nike Air Jordan 1 midtoverflater “Yellow/White” er et must for seriøse Jordan-hoder. Forsikre deg om at du holder deg innelåst her for alle de siste Nike -utgivelsesdatoene. I relaterte nyheter, gjør deg klar for våren med å gjøre deg klar til våren med Air Jordan 1 midt “Reptil” og “Turquoise”.

Bilde via fxxkvlogvi
Int’l frakt

Kjøp nå

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *