Oppdater det avslappede utseendet med disse Nikelab-stykkene

fra å slappe av på sofaen til å kjøre de avgjørende ærendene, et avslappet utseende er viktig for alle garderobene våre. Hvis du søker etter noe som gifter seg med både stil og komfort, kan du ikke se enda mer enn disse ferske Nikelab -brikkene.

De nyeste tilleggene fra Nikelab ankommer med sine kjente hettegensere, svette, joggere og t-skjorte silhuetter som tilbys. Hver av disse brikkene har en robust tungvekt bomullskonstruksjon som har en løs og romslig passform. På grunn av plaggets boxy natur, er disse passformene mye mer moderne og trendy enn dine gjennomsnittlige brikker!

Bilde gjennom den eneste leverandøren NikeLab T-skjorte

Int’l frakt

Kjøp nå

Mens det for det meste er minimalt i utseendet, kommer hvert stykke komplett med en kontrasterende og brodert Nike Swoosh -logo som ble vist stolt for maksimal synlighet og stilpunkter. Bukser og hettegensere har også motstridende hvite trekk.

Bilde gjennom den eneste leverandøren NikeLab Fleece Crew

Int’l frakt

Kjøp nå

Hver av de siste silhuettene har blitt prydet med tre signaturfarger. “Hasta”, en lyseblå akvatone som er ideell for sommer- og vårstyling. “Cedar”, en kombinasjon av rødt og burgunder ideell for helårs slitasje og lagdeling. Til slutt “Malt”. En nøytral beige tone ideell for å skape de kontrollerte utseende og passer.

Bilde gjennom den eneste leverandøren NikeLab Fleece Hoodie

Int’l frakt

Kjøp nå

Hver av disse brikkene er nå tilgjengelige på Nikes nettsted, så ikke vent og politimann før de selger ut!

Bilde gjennom den eneste leverandøren NikeLab Fleece Bukser

Int’l frakt

Kjøp nå

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *