Nike Dunk Low “University Blue” er den du har ventet på

Nike Dunk Low har uten tvil vært den mest suksessrike silhuetten av 2021, med mye av den suksessen til å være nede i Nikes geniale markedsføringstrekk når Det gjelder lanseringsprodukter! Strømmen i en strøm av splitter nye farger som skal avdukes av merket er “University Blue” Dunk Low, som trekker innflytelse fra UNC (University of North Carolina) Team Colors, Michael Jordans rookie-team.

Mens denne versjonen er merkbart lik “Seil Coast” -varianten som ble lansert tidligere i år, er det en rekke forskjeller. Den mest tydelige endringen er at dette paret vil lanseres i en full menns størrelsesløp, mens de nevnte utgivelsene var en WMNS -eksklusiv.

Bilde ved hjelp av Brandon1an

Bilde ved hjelp av Brandon1an
Dunks er laget av premium skinn gjennom hele high-end-utseende og viser frem standard fargeblokkering som består av både UNC-blå og hvit. Nikes signatur Swoosh -logo går over begge sider mens merkevaren Nike Typeface ligger på tungen og hælen (dette var tidligere gult ved den siste utgivelsen).

Under føttene, en hvit gummi mellomsåle og blå yttersåle-kombinasjonshus en full lengde Nike luftpute enhet som er ideell i lange dager med slitasje. Mens dunken var original opprettet for bruk på løvtre basketballbanen, er det ingen som benekter at det har blitt en styrke å regne med i livsstilssektoren.

Bilde ved hjelp av Brandon1an
Hvis du søker å kopiere Nike Dunk Low “University Blue”, hold fast, da det ikke er kunngjort noen offisiell utgivelsesdato ennå. Sørg for å holde den innelåst i ideelt her på den eneste leverandøren, da vi holder deg oppdatert, og mens du er her, sjekk ut den nye Supreme X Nike SB Dunk High “på noen måte”!

Bilde ved hjelp av Brandon1an

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *