Jordan Brand Holiday 2020 Retro Collection blir avduket

akkurat når du trodde de har droppet nok brannutgivelser for året, går Jordan Brand videre og avduker sin fulle Holiday 2020 Retro -samling. Uten tvil deres beste rekkevidde i 2020, består det av tolv høye varmefarger over en rekke ultrahypede silhuetter, og her er alt du trenger å vite!

1
2
3
4

Å sparke det hele av er Four Air Jordan 1 -utgivelser inkludert “Midnight Navy”, “Dark Mocha”, “Patent Black” og “Lucky Green”. Hvis det må være ett høydepunkt i rekkevidden, må det være “Midnight Navy”. Disse har opprinnelig utgitt utelukkende i Japan tilbake i 2001 som en del av “Japan Addition” -kolleksjonen, og har vært på radaren vår i noen år nå.

Neste stopp, Holiday 2020 Retro Collection vil også inneholde den må-ha Air Jordan 3 som bare er tilgjengelig utenfor USA. Dette følges tett av to sydende Hot Air Jordan 4 inkludert “Fire Red” som gjør det til tredje comeback med tanke på at OG -debuten i 1989, og selvfølgelig “Sashiko” som er sterkt inspirert av den gamle japanske broderieteknikken.

1
2
3

For å avrunde flokken, Air Jordan 5 “Hva” feirer silhuettens 30 -årsjubileum ved å ta noen av de mest kjente AJ5 -ene som noen gang er laget og kombinerer dem alle til en. Dette er deretter ferdig med en kvinnes Air Jordan 8, to Air Jordan 12 og en Air Jordan 13.

Sett for å rulle ut mellom oktober og desember, må Nike Jordan Brand Holiday 2020 Retro Collection være en av merkets beste utgivelser ennå. Begynn med Air Jordan 1 Retro High OG “Lucky Green” 11. oktober, sørg for at du holder den låst på den eneste leverandøren for din beste sjanse til å politisere! La oss få vite hvilke par du vil legge til rotasjonen din denne sesongen, og i relaterte nyheter gjør Air Jordan 4 “Lightning” fra 2006 comeback!

1
2
3
4
5

Vis mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *