Sean Wotherspoon x Adidas Superstar “Black” får en verdensomspennende utgivelse

tidligere i år, Sean Wotherspoon sjokkerte sneakerheads ved å avduke den kina-eksklusive Sean Wotherspoon x Adidas Superstar “Black”. En vekslende versjon til “Super Earth” som falt i fjor sommer, vi var alle ganske misfornøyde da vi oppdaget at det var en regionlåst utgivelse. Å holde det sagt, det ser ut som om den to medgründeren har lyttet til oss så godt som han nå er forberedt på å introdusere det over hele verden!

Den øvre av superstjernen er laget av 100% plantebaserte materialer, og er laget av syntetisk skinn, så vel som er pyntet med blomsterbroderi over lateral så vel som mediale sidepaneler. Laget av en rekke avfallsminimerende metoder, til og med Shelltoe så vel som mellomsåle utnytter bærekraftig gummi.

Bilde gjennom Sean Wotherspoon
Int’l frakt

Se mer

Som om det ikke var nok, er snørene virkelig resirkulert papir, så vel som dette vises på den spesielle Adidas papp -boksen også. For å avrunde alt av, “Super Earth” etiketter, nåder tungen så vel som hæl, mens Wotherspoons vennlige jordmaskot oppdager metoden til snørene, og avslutter designet.

Opprinnelig utgitt 28. februar i Kina, er vi usikre når Sean Wotherspoon X Adidas Superstar “Super Earth Black” vil avta globalt, så sørg for at du holder den låst på den eneste leverandøren for mye mer nyheter når den utvikler seg! La oss forstå hva du tror om dette, så vel som i Associated News, er Kerwin Frost X Adidas Superstuffed utviklet for å se 5 ganger større ut enn normalt!

Bilde gjennom Sean Wotherspoon
Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *