Først se på G-Dragon’s Peaceminusone X Converse Chuck 70

som etterfølgende hans ekstremt etterspurte Nike Air Force 1 ‘Para? Støy’ som ble avslørt om sommeren, er K-pop-legenden G-Dragon tilbake i sneakeren Spillet, denne gangen rundt å slå seg sammen med Converse for en Peaceminusone-merkede Chuck 70. Bilde med tillatelse fra Sneaker Insider@S.SAM.Group, la oss ta vårt aller første blikk!

Malt i en ren svart så vel som hvit farge som endte opp med å være synonymt med Bigbang-lederen, er Con laget av et vanskelig å bruke lerret for en klassisk-meets-samtidig stemning. Langs medialene vil du oppdage den normale “All Star” -logoen, mens sidene er brodert med GDs signatur Daisy -motiv. Du vil også oppdage en halvkåret fredenes logo rett over mellomsålen.

På dette øyeblikket, ganske mye ingenting annet, forsto vi om Peaceminusone X Converse Chuck 70, men ifølge ryktene må den avta før slutten av året. Kan dette være en av de mest populære Converse -kollapsene i 2019? La oss forstå hva du tenker, så vel som for gjeldende så vel som største sneakernyheter, hold øynene skrellet på den eneste leverandøren!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *