Den selvlossende Air Jordan 11 Adapt blir avduket

Bilde dette: Det er 1995 så vel som Michael Jordan nettopp kom tilbake fra en veldig kort hiatus. MJ er kvalt mot Orlando Magic på det østlige seminaret semifinale, og fikk et par aldri før sett joggesko til fot For å fungere et patentskinnoverlegg. Nå, raskt foran 25 år, så vel som Air Jordan 11 -tilpasset har nettopp blitt avduket.

AJ11-tilpasningen feirer silhuettene enorme milepæl, og følger i fotsporene til andre selvspissende joggesko som Adapt Huarache samt Adapt BB 2.0. Når du ankommer et sprø rent fargeskjema, holder den generelle stilen seg i tråd med OG, men med noen få futuristiske innslag her så vel som der. For eksempel, gjennomgående paneling, pryder lateral så vel som mediale sidepaneler for en romalderfølelse, mens det tradisjonelle snøresystemet er erstattet med tynne strimler som strammer så vel som for å rangere med trykten på en knapp.

Bilde ved hjelp av Nike
Som med tidligere ADAPT -joggesko, har denne en innebygd motor i den iskalde Nike Air mellomsåle. To knapper lar deg bytte sko med letthet, men den fungerer også med smarttelefonen din og smartwatch også. For å ta dem, kommer de med en trådløs base der du bare setter skoene dine på toppen, så vel som de blir saftet opp øyeblikkelig.

Nike Air Jordan 11 Adapt er den beste balansen mellom fortiden så vel som fremtiden. La oss forstå hva du synes om denne sneakeren, så vel som i relaterte nyheter, lekket bilder av et pokalrom x air jordan 1 retro high OG har dukket opp!

Bilde ved hjelp av Nike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *